Amaç kaynaşmak

Amaç kaynaşmak
AKYAP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akkaya, Bahçeşehir Rolux Royal’de düzenlediği iftar programında dostlarıyla buluştu.
 Yoğun katılımla gerçekleşen ve gelenekselleşmesi öngörülen ilk iftar yemeğinde konuşan Akkaya, “Geleneksel hale getireceğimiz iftar yemeğimizi, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak, komşular arası dayanışmayı, kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenledik” dedi.

Bölgeye değer katacak
STK temsilcileri, iş adamları ve gazetecilerin de ilgi gösterdiği gecede konuşan İsa Akkaya, tüm kitlelere sesini duyurduğu ilk iftar programı için bundan sonra her yıl aynı birlikteliği farklı formatlarla devam ettireceğini ifade etti. Akkaya toplantının amacının bu mübarek günde bir arada olmak olduğunu söylerken konuklarına yeni projesinden de bahsetti. Amacının çıkmış olduğu yolda doğru ve dürüst ilerlemek olduğunu dile getiren İsa Akkaya, AK Tower adlı yeni ve şu ana kadarki en büyük projesi ile bölgeye değer katmaya devam edeceğini açıkladı.

Semazen eşliğinde iftar
Düzenlenen davete katılım oldukça yoğun oldu. Bölgenin Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, iş adamları, vakıf temsilcileri, sanat camiası ve basın mensuplarının da geceye ilgisi büyüktü. Gece semazen gösterileri ve ünlü müzisyen Ferhat Oğuz Koç'un ilahileri eşliğinde devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.