Ambarlı sahiline plaj

Ambarlı sahiline plaj
Avcılar Belediyesi’nden Güneş Plajı

Avcılar Belediyesi Ambarlı Sahili’nde, deniz kumu ilave edildikten sonra Kumsal Temizleme Aracı ile temizlenen ve çevre düzenlemesi yapılan kumsal halkın hizmetine sunuldu. 

Kumsal Temizleme Aracı İş Başında

Avcılar Belediyesi tarafından Ambarlı Sahil’de bulunan kumsala deniz kumu ilave edilerek, “Kumsal Temizleme Aracı” ile yapılan titiz çalışmalar sonucu temizlenen kumsal, delici kesici cisimlerden arındırıldı. Kumsalda bulunan eski iskele kaldırılarak, kumsal çevresi onarıldı. Çalışmaların ardından vatandaşların güneşten D vitamini almaları, güneşlenmeleri, çocukları ve aileleriyle birlikte kuma temas ederek enerjilerini atmaları amacıyla hizmete sunuldu. Ambarlı Sahili’nde kumsal açılışıyla vatandaşları doğayla buluşturmayı amaçladıklarını belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Çocuklarımız ve yaşlılarımız için çok önemli olan güneşten D vitamini almaları için Ambarlı kumsalımız, tertemiz olarak hamşehrilerimizin hizmetinde. Vatandaşlarımız şimdilik denize girmeden bol bol güneşlenme imkanı bulacaklar. Çocuklarımız raşitizm hastalığından, yaşlılarımız Osteoporoz’dan, her yaş insanımız kemik erimesi ve depresyondan kumsalda güneşlenerek uzaklaşabilirler. Doğayla buluşmanın hem beden, hem ruh, hem de sosyal sağlığımıza çok iyi geleceğine inanıyoruz” dedi. 

Avcılar’ın uzun bir sahil şeridine sahip olmasına rağmen,  kumsal ve plaj eksikliğinin olduğunu belirten vatandaşlar,  Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye, kendilerine sunulan plaj hizmetinden dolayı teşekkür ettiler. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.