Anne adaylarına müjde

Anne adaylarına müjde
Beylikdüzü Belediyesi, kadınların kendilerini geliştirebilecekleri eğitimlere devam ediyor.
Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, her yıl uzmanları konuk ederek gerçekleştirdiği Sertifikalı Gebe Okulu’nu bu yıl da hayata geçiriyor. Kendini bebek ve çocuk bakımı, beslenme, gebe psikolojisi gibi konularda geliştirmek isteyen anne adayları için kayıtlar başladı.

Sertifikalı Gebe Okulu geleceği yetiştirecek anneleri bekliyor. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, kadınların kendilerini geliştirebilecekleri ortamlar sunmaya devam ediyor.
Her yıl uzmanların katılımıyla gerçekleşen eğitimlerde, gebelik, bebek bakımı gibi süreçlerde dikkat edilmesi gereken birçok nokta anlatılacak. Ücretsiz olarak organize edilecek kurslar için kayıtlar başladı.

Eğitimler vesilesiyle anne adayları, merak ettikleri konuları uzmanlara danışarak kaygılarını ortadan kaldıracak ve doğru bilgiyi ilk ağızdan öğrenebilecek. Gebelik sağlığı, beslenmesi doğum evreleri, gebenin psikolojisi, emzirme, yeni doğan çocuk ile ilgili bilgilerin paylaşılacağı eğitimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 444-09- 39 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.