Arkaz ailesinin en mutlu günü

Arkaz ailesinin en mutlu günü
Silivri Medicalpark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Hayati Arkaz oğlunu evlendirdi. Ebru Gündeş'in sahne aldığı düğünde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Fenerbahçe başkan adaylığını açıklayan Ali Koç
 Silivri Medicalpark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Hayati Arkaz’ın oğlu Halil Burak Arkaz hayatını Merve Çiçek ile birleştirdi. Ortaköy’de bulunan Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşen düğünde çiftin nikahı Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli kıyarken, nikah şahitliğini ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç, Devlet eski Bakanı Ali Doğan ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ yaptı.

Cüzdanı geline verdi

Nikahın kıyılmasından sonra evlilik cüzdanını gelin Merve Çiçek Arkaz'a teslim eden İYİ Parti Lideri Meral Akşener, “Ben sizin kaç çocuk yapıp yapmayacağınıza karışmam. Mutlu olun, bir birinize sahip çıkın, saygı gösterin yeter. İster beş çocuk yapın ister hiç yapmayın, o sizin bileceğiniz iş” dedi.

halil burak arkaz merve çiçek

Ünlüler akın etti

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in sahne aldığı düğünde Arkaz ve Çiçek ailelerinin yakın dostları çok sayıda davetli katıldı. Düğüne Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, İYİ Parti’nin gözde isimlerinden Mehmet Aslan, Çanakkale Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz, İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Çatalca eski belediye başkanı İsmail İp düğüne katılanlar arasındaydı.

ebru gündeş

Ali Koç’a yoğun ilgi

Düğünde, Fenerbahçeliler başkan adaylığını açıklayan Ali Koç ile fotoğraf çektirme kuyruğuna girdi. Özel Silivri Medicalpark Hastanesi Genel Koordinatörü ve damadın amcası Mustafa Arkaz ile  İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert de Ali Koç'la Fenerbahçe kongresini konuşarak başarılar diledi.

mehmet mert ve ali koç

halil burak arkaz merve çiçek

halil burak arkaz merve çiçek

halil burak arkaz merve çiçek

halil burak arkaz merve çiçek

halil burak arkaz merve çiçek

halil burak arkaz merve çiçek​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.