Astsubayların eğitimi masaya yatırıldı

Astsubayların eğitimi masaya yatırıldı
 Astsubay Eğitim Çalışma Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Beylikdüzü Livello Otel'de bir araya gelen astsubaylar, subaylarla birlikte aynı fakültede dört yıl süre ile eğitim almak ve meslek yüksekokullarının kaldırılması konularını masaya yatırdı.

Astsubayların yaşadıkları sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve çözüm üretmek adına kurulan Astsubay Eğitim Çalışma Grubu ilk toplantısını Beylikdüzü Livello Otel'de gerçekleştirdi.

"Astsubay Tarihi" konusunda Hamdi Öyke; "Assubay kimdir, hakları nelerdir?" konusunda Fahrettin Bağrı; "Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olmak üzere Astsubay hak ve emek mücadelesinde neredeyiz?" konusunda Adnan Fuat Özdemir; "Astsubayların ve emeklilerin geleceği" konusunda Cengiz Erten; "Astsubay eğitim medya tanıtım" konusunda ise Zafer Uğur Özenbirkan konuşmalar yaptı. Alınan kararlar Toplantıda, astsubayların dört yıllık eğitiminin emekli astsubayların birinci önceliği olduğu, kamuoyunu bilgilendirmek üzere bu tür toplantıların Ankara, İzmir, Eskişehir, İstanbul Anadolu yakası başta olmak üzere Astsubayların ve emeklilerin yoğun olduğu illerde yapılmasına karar verildi. Öte yandan, TEMAD Genel Başkanlığı ve şubelerinin çalışma grubu içerisinde yer alması gerektiği, TEMAD Genel Merkezin yapılan çağrı ve daveti dikkate almamasının düşündürücü olduğu, katılım gösteren ve katkı sunan herkesin ayrım gözetmeksizin bu grubun asli üyesi olduğu, TEMAD Genel Merkez seçimleri ile bu grubun bir bağlantısının bulunmadığı sonuç metninde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.