Atatürk Anıtının Açılışı Yapıldı

Atatürk Anıtının Açılışı Yapıldı
Çatalca Belediyesi tarafından Yazlıkköy Mahallesininde yaptırılan Atatürk anıtı mahalle halkının katılımıyla gerçekleşti.
Anıtın açılış kurdelasını Mahalle Muhtarı ve mahalle halkıyla birlikte kesen Belediye Başkanı Cem Kara Çatalca Belediyesi olarak ilçe merkezi ve mahallelere Atatürk anıtı kazandırmaya devam edileceğini söyledi.
 
 
Çatalca Belediyesi tarafından Yazlıkköy Mahallesinde verilen iftar yemeğinin ardından mahalleye Çatalca Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk anıtının da açılışı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından mahalle meydanındaki Atatürk anıtının kurdelası Onuncu Yıl Marşı eşliğinde, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Mahalle Muhtarı Erdal Yılmaz ve mahalle halkıyla birlikte kesildi.


Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cem Kara; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucusu, kurtarıcısı, Cumhuriyetin kurucusu Kurtuluş Savaşı'nın şehitlerimizle, gazilerimizle birlikte kahramanı.


Bugün burada az önce ezan sesini duyabildiysek, her tarafta Türk Bayraklarını gönül rahatlığıyla dalgalandırabiliyorsak, burada sizlerle bir aile olarak, bir arada iftarımızı açabildiysek bunu bize sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları o nedenle Atatürk anıtlarımızı her mahallemizde çoğaltacağız. Burada da böyle bir ihtiyaç vardı onu muhtarımızın talebi üzerine yerine giderdik” dedi.


Öte yandan Yazlıkköy Mahallesi Atatürk Anıtı açılış törenine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Ayhan Tutun, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, Yazlıkköy Mahalle Muhtarı Erdal Yılmaz, Mahalle Muhtarları ve Yazlıkköy Mahallesi halkı katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.