Avcılar Belediyesi Aşevi Hizmete Başladı

Avcılar Belediyesi Aşevi Hizmete Başladı
Avcılar’da yaşayan engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlara ve taziye evlerine yemek hizmeti vermek üzere Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmaları tamamlanan, Avcılar Belediyesi Aşevi hizmete başladı.
Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmaları tamamlanan aşevi, yılın 365 günü hizmet verecek. Aşçısı, gıda mühendisi ve güler yüzlü dağıtım personeliyle aşevi hizmeti kapsamında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından istek ve inceleme sonucu belirlenen vatandaşların adreslerine yemekleri günlük sıcak koruma özelliğine sahip sefer taslarıyla dağıtımı gerçekleştiriliyor.  Günlük 1.000 haneye iki öğün yemek dağıtımı yapan aşevi, taziye evlerine de sıcak yemek hizmeti sunacak. 

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, hizmete sunulan aşevini ziyaret ederek, yemeklerin kontrolü ve dağıtımına katıldı.  Hizmetlerinin birinci yılında sosyal projelere her zaman öncelik verdiklerini ve bu hizmetin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Sosyal Belediyeciliğimiz gereği, sosyal projeler her zaman önceliğimiz olmuştur. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından çalışmaları tamamlanarak hizmete sunduğumuz aşevimizde, engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın günlük yemek ihtiyaçları karşılanacak. Vatandaşlarımıza bu hizmet yılın 365 günü yemeklerin kontrolleri yapılarak, güler yüzlü personelimizle, hijyenik olarak sunulacak” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum