Avcılar 'çöp' sorununu aştı

Avcılar 'çöp' sorununu aştı
Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çöp toplama ihalesini kazanan Tomurcuk Temizlik şirketi çalışmalara hızlı bir şekilde başladı.

Sağlıklı ve temiz bir kent için Avcılar kollarını sıvadı. Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çöp toplama ihalesini kazanan Tomurcuk Temizlik şirketi çalışmalara hızlı bir şekilde başlarken, Avcılar’ı pırıl pırıl bir yer yapmak için gece gündüz cadde sokaklarda hummalı bir çalışma içerisinde

İlçede Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışmalarına başlayan Tomurcuk firması, personellere yeni kıyafetlerini giydirip, tüm ekip ve ekipmanını yeniledi.




524 personel ve 58 adetlik araç parkuru ile bölgeye hızlı bir giriş yapan Tomurcuk firması Avcılar Belediye Başkanı Dr Handan Toprak Benli’nin Sağlıklı Toplum ve Temiz bir Avcılar sloganına yakışır bir hizmet anlayışı sergileyerek kısa sürede hedeflenen hizmet gerçekleştirilirken her sabah temiz ve pırıl pırıl bir Avcılar’da uyanan yurttaşlar ise teşekkürler Dr. Başkan diyerek memnuniyetlerini dile getiriyorlar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum