Avcılar'da park ve bahçe çalışmaları

Avcılar'da park ve bahçe çalışmaları
İlçede yabani otlar temizleniyor.
“Önce İnsan” sloganı ile hizmetlerini sürdüren Avcılar Belediyesi, bütün ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmayı amaçlıyor.


Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü park, bahçe ve yeşil alanlarda çalışmalarına devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde tüm park ve bahçelerde çim biçme, sulama, bitkilendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.Ekipler aynı zamanda çocuk parklarında bulunan oyun grupları ve diğer alanlarda yer alan spor aletlerinin bakım ve onarımlarını periyodik programlar dahilinde çalışmalarına devam ediyor.

Avcılar'da yabani otlar temizleniyor

Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yangın tehlikesi olma riski olan yabani otların yer aldığı alanlarda yaptığı biçme çalışmaları ile olası yangın vb. tehditlere karşı önlem alıyor.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak çalışmaların her alanda yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek; “Belediye olarak her alanda Avcılar’ı yaşanabilir bir kent haline getirmek adına çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları birçok noktada ve alanda devam ediyor. Avcılar’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak istiyoruz. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ekiplerimiz, park ve bahçelerde yapılan çalışmalarla, Avcılarlılar bu mekânlarda daha kaliteli, daha güzel zaman geçirecek. Avcılarımızın hak ettiği insan odaklı hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.