Avcılar'da WhatsApp ihbar hattı

Avcılar'da WhatsApp ihbar hattı
Avcılar Belediyesi, WhatsApp ihbar hattı oluşturdu.
Avcılar Belediyesi, Avcılar’da yaşayan vatandaşların belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerden daha çabuk ve daha hızlı yararlanmasını sağlamak amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda Avcılar Belediyesi, WhatsApp İhbar Hattı oluşturdu. İlçede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar 0530 053 73 04 numaralı WhatsApp ihbar hattı üzerinden de müracaatlar da bulunabilecekler.

DAHA HIZLI VE DAHA KOLAY ULAŞIM

Avcılarlı Vatandaşların WhatsApp ihbar hattı üzerinden fotoğraf veya konum göndermeleri, ekiplerin oluşabilecek aksaklıklara daha hızlı müdahale etmesini sağlayacak. WhatsApp ihbar hattı 7 gün 24 saat takip edilerek Avcılar halkına hizmet verecek.

WhatsApp ihbar hattının getirdiği en büyük yenilik ise vatandaşın Avcılar Belediyesine çok daha hızlı bir şekilde ulaşmasını ve oluşabilecek aksaklıkların çok daha hızlı bir şekilde bilgisinin verilmesini sağlamak.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli konu ile ilgili olarak ; “Vatandaşın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşaması için ellimizden geleni yapmak bizim görevimiz. Biz hizmet için varız. Bu kapsamda vatandaşımız bize oluşabilecek herhangi bir sorunu ne kadar hızlı iletirse biz de o kadar hızlı çözümleyebiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum