Avcılar Satranç Turnuvası'na yoğun ilgi

Avcılar Satranç Turnuvası'na yoğun ilgi
Avcılar Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Avcılar İlçe Temsilciliği işbirliği ile 10 Kasım Atatürk`ü Anma etkinlikleri kapsamında Atatürk Kupası Satranç Turnuvası düzenlendi.

Avcılar Belediyesi, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’ nin öncülüğünde, “sporun ve sanatın olmadığı yerde madde bağımlılığı olmaz” söylemi ile çalışmalarını sürdürüyor. Avcılar’da yaşayan herkese güzel sanatlar, halk oyunları, el işleri, mesleki kurslar ve öğrencilerin sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olacak bilim derslerinin eğitimlerinin ücretsiz verildiği Kent Enstitüleri kuran Avcılar Belediyesi; gencinden yaşlısına Avcılar’da yaşayan herkesin ücretsiz spor eğitimi alabilmesi, spor yapabilmeleri için alanlar oluşturmaya ve spora gerekli önemi göstermeye devam ediyor.

AVCILAR, ATATÜRK’Ü SANAT VE SPORLA ANIYOR

10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvasının altına TSF ile birlikte imzasını atan Avcılar Belediyesi, 5-6 Kasım tarihlerinde düzenlenen turnuvaya da ev sahipliği yaptı. Avcılar Belediyesi Firuzköy Stadyumunda düzenlenen Atatürk Kupası Satranç Turnuvasına katılımın ise yoğun olduğu gözlendi.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de turnuvaya katılan sporcuları ziyaret ederken, katılımcılarla sohbet etti. Turnuvaya katılan Avcılarlı vatandaşların düzenlenen organizasyon için teşekkür ettiği Başkan Toprak; “ Her yaştan sporcuyu aynı masada buluşturduğumuz, Atatürk Kupası Satranç Turnuvasına katılan bütün sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına düzenlenen satranç turnuvasını Mustafa Elmas birinci bitirirken, ikinciliği Nail Odabaşı aldı. Üçüncülük kürsüsüne adını yazdıran isim Talat Cantürk Gürsul olurken, Atatürk Kupası Satranç Turnuvasında dereceye girenler madalyalarını TSF temsilcisi ve Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürünün elinden aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.