AVCILAR’DA BARIŞ VE KARDEŞLİK DAĞITILDI

AVCILAR’DA BARIŞ VE KARDEŞLİK DAĞITILDI
Hz. Muhammed’in torunu Hz. Hüseyin ve beraberinde 71 kişinin Kerbela’da şehit edilmesinin 1349. Yılı sebebiyle tutulan matem oruçlarının ardından; birlik ve beraberliğim sembolü olan Aşure dağıtımı, Avcılar Belediyesi tarafından gerçekleşti. Dağıtımda, Ba

Her yıl Avcılar Belediyesi tarafından gelenekselleşen aşure dağıtımı bu yıl da vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Avcılar Havuz Meydanında gerçekleşen dağıtıma vatandaşlar yakın ilgi gösterdi. Halk ile yan yana sıkça gördüğümüz Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli bizzat vatandaşlara Aşure ikram etti. Vatandaşların isteğe göre ılık veya soğuk olarak ikram edilen aşurelerden almak isteyenler uzun sıralar oluşturdu.

Başkan Toprak ‘’Muharrem Ayı ve Ehlibeyt dinimizdeki için yeri çok önemlidir. Hemşerilerimizin tutuğu matem oruçlarının kabul olmasını diliyorum. Aşure, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi temsil etmektedir. Barış ve Kardeşliğimizin sembolü olan Aşure Günü hemşerilerimize huzur ve bereket getirmesi diliyorum.’’ Dedi.

Toprak Ana’dan Memnunuz.

Aşure İkramına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ‘’Belediyemiz ve Başkanımız sürekli yanımızda. Her zaman, her etkinlikte bizlerle bir araya gelmekte. Birlikteliğimiz ve kardeşliğimiz için yapılan bu organizasyon için çok memnun kaldık’’ diyerek Başkan Toprak’a memnuiyetini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.