Avcılar’da Parklar Işıklandırılıyor

Avcılar’da Parklar Işıklandırılıyor
Avcılar Belediyesi ilçe sınırları içerisindeki parkları bakıma alarak ışıklandırma çalışmalarına hız verdi.
Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce, vatandaşların aileleriyle birlikte parklarda daha rahat bir şekilde dolaşabilmeleri ve akşamları herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için, parklarda bulunan ışıklandırma sistemleri tek tek elden geçirilerek aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

 

Avcılarlıların yoğun olarak kullandığı ilçenin en gözde mekanlarından olan Gümüşpala Paşaeli Kent Parkı’nda başlatılan ışıklandırma çalışmaları devam ediyor. Paşaeli Parkı’nda ışıklandırma çalışmalarına başlayan ekipler,  parkta bulunan 198 aydınlatma direğini elden geçirerek direklerdeki kabloları ve armatürleri değiştiriyor. Ekipler ayrıca tespit edilen noktalara ise yeni aydınlatma ve projektör direkleri yerleştiriyor. Kısa sürede tamamlanacak çalışmaların ardından Gümüşpala Paşaeli Parkı daha aydınlık ve güzel olacak.

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, yapılan planlamalar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Avcılarlıların yaşam kalitelerini artırmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek; “İlçemizde ışıksız park kalmayacak. Vatandaşlarımızın akşamları da parklarda rahat dolaşabilmeleri ve aileleriyle birlikte vakit geçirebilmeleri için Gümüşpala Paşaeli Kent Parkı başlattığımız ışıklandırma çalışmalarını kısa zamanda tamamlayarak, daha aydınlık bir hale gelecek. İlçemizde sorumluluk alanımızda bulunan bütün park ve bahçelerimizde vatandaşlarımızın daha kaliteli zaman geçirebilmeleri için yürütülen çalılaşmalarımız devam edecek” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.