Avcılar’da Postacılar Yarıştı

Avcılar’da Postacılar Yarıştı
Bu yıl 44.’sü düzenlenen Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması Marmara Bölge seçmeleri Avcılar Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı.
PTT personeli arasında sosyal dayanışmayı sağlamak, sportmenlik ruhunu ve davranışlarını kazandırmak üzere yapılan ve bu yıl 44.sü düzenlenen, Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nın Marmara Bölge seçmeleri Avcılar Belediye’sinin ev sahipliğinde Avcılar Sahil’de yapıldı.  
 
İstanbul,Edirne, Tekirdağ ve Kocaeli illerinden bayan ve erkek postacıların katıldığı yarışmada, posta dağıtıcıları parkuru tamamlamak için ter döktü.  Yarışmada dereceye giren posta dağıtıcıları, PTT Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecekler.
 
Avcılar Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 44. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları yürüyüşünde Başkan Dr. Handan Toprak Benli, organizasyona ev sahipliği yapmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışmada dereceye giren postacıları tebrik etti.
Yarışmada dereceye giren postacılara madalyalarını takan Başkan Dr. Toprak Benli, Türkiye Şampiyonasına katılacak posta dağıtıcılarına başarılar diledi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.