Ayrım yapmıyoruz

Ayrım yapmıyoruz
İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu (İSTOKDEF) Başkanı Hasan Gökçe 29 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan, "Tokatlılar Cumhurbaşkanı ile buluşuyor" toplantısına katılmak üzere tüm bölge halkını Sinan Erdem Spor Salonu'na davet etti.
İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu (İSTOKDEF) Başkanı Hasan Gökçe 29 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan, "Tokatlılar Cumhurbaşkanı ile buluşuyor" toplantısına katılmak üzere tüm bölge halkını Sinan Erdem Spor Salonu'na davet etti. Gökçe, "32 yıldır ben bu bölgenin yani 3. Bölge'nin insanıyım. Bu buluşmamıza hiçbir bölge ayrımı yapmadan tüm halkımızı davet ediyorum" dedi 

İstanbul'da faaliyet gösteren bütün Tokat derneklerinin bir araya geleceği, "Büyük Buluşma"ya davette bulunan İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Gökçe, "3. Bölge'de yer alan Çatalca, Büyükçekmece, Silivri, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy, Başakşehir, Bahçelievler, Arnavutköy, Güngören ve İstanbul'un bütün ilçelerine açık davette bulunuyorum. Federasyonumuz hem Avrupa hem de Anadolu yakasında bulunan derneklerimizi kapsamaktadır. Evet bu bir Tokatlılar buluşması ama Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olan herkes bu buluşmamıza davetlidir" diye konuştu. 

Karaca'ya teşekkür etti

İSTOKDEF, ASTOKDEF, AVTOKDEF ve ERDEF federasyonlarının birleşerek TOKKON bünyesinde gerçekleştireceği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Tokatlılar'ın büyük buluşması öncesinde basın açıklaması yapan Gökçe, Tokatlılar adına federasyonlarına ve derneklerine her türlü destekte bulunan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca'ya teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Gökçe, "Bugüne kadar bize her konuda, gerek derneklerimiz adına gerekse bölgemiz adına büyük emeği olan Sayın Harun Karaca ve diğer tüm seçilmişlerimize basınımız huzurunda teşekkür ediyorum. 32 yıldır ben bu bölgenin yani 3. Bölge'nin insanıyım. Bu buluşmamıza Tokatlı, Sivaslı, Samsunlu, Edirneli, Ardahanlı gibi ayrımlarda bulunmadan tüm halkımızı davet ediyorum" açıklamasını yaptı. 

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.