Azmi Ekinci’den sağlık çalışanlarına çiçek

Azmi Ekinci’den sağlık çalışanlarına çiçek
AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutlarken ilçeye sağlık alanında yatırım müjdeleri verdi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı. Ekinci,  Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek çalışanların tıp bayramını kutladı. Hastane çalışanlarına karanfil hediye eden Ekinci, hastane başhekimi  Mehmet Emin Güneş’ le de hastane ve ilçenin sağlık ihtiyaçlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Araştırma Hastanesi için çalışıyoruz

Ekinci, ziyarette ilçede sağlık alanında yapmayı planladığı proje ve girişimler hakkında bilgi verirken “ Bütün sağlık çalışanlarımızın tekrar buradan tıp bayramlarını kutluyorum. Necmi Kadıoğlu Devlet hastanesi şu anda 220 yataklı bir hastane, buraya  230 yataklı bir ek bina yapılıyor. Burası 450 yatağa çıkacak. Sağlık Bakanlığımızla görüşeceğiz,böyle bir şey mümkünse bu yılın sonuna kadar burayı araştırma hastanesine dönüştüreceğiz inşallah. Sağlık bakanımızla görüştükten sonra bunun kesin müjdesini vereceğiz . Esenyurt'ta sağlık konusunda 500 yataklı bir devlet hastanesi projemiz var. 2019 yatırım planına alındı. Ayrıca daha sonra yapacağımız üniversitenin Tıp Fakültesi’nde 500 yataklı bir tıp fakültesi hastanemiz olacak. Dolayısıyla Esenyurt’ta 1500 yataklı hastanelerin olduğu son teknolojiyle donatılmış donanımlı hastanelerimiz olacak. Artık vatandaşlarımız başka ilçelere gitmeyecek, oralardan buraya hasta gelecek. Esenyurt'ta sağlık personeli olarak çalışmak herkese nasip olmayacak bir durum haline gelecektir. Sağlık konusunda önemli bir şey daha söyleyeyim ,kaplıcalarımızı sağlık turizminin merkezi haline getireceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.