Bahçeşehir halkı isyanlarda

Bahçeşehir halkı isyanlarda
Bahçeşehir'liler gölet ve çevresindeki yeşil alanların imara açılmasını istemiyor. Kısa bir süre önce yapılan ve uygulamaya konulmak istenilen imar planı, Bahçeşehir'lilerin itirazı üzerine iptal edilmişti.

Bahçeşehir'de yaşayan vatandaşlardan toplanan 2000 itiraz dilekçesi nedeniyle iptal edildiği açıklanan plan, üzerinde ufak bir değişiklik yapılarak yeniden yürürlüğe konulmak isteniyor. Bahçeşehir Derneği Bader'in önderliğinde Bahçeşehirli vatandaşlar her akşam saat 21.00'da testili kızlar meydanında toplanarak Bahçeşehir'in betonlaşmasına karşı çıkıp imza toplayıp protesto ediyorlar.


Bahçeşehirliler Dernek Başkanı Uğur Barış Karabulut "Yaptığı açıklamada " 90'lı yıllarda Türkiye'nin en popüler ve örnek projesi

olan, Habitat ve, Avrupa şeref bayrağı ödülü almış olan Bahçeşehir rant uğruna betonlaştırılmaya çalışılıyor. Suni bir gölet olan ancak Türkiye'nin sayılı Göletlerinden olan Gölet'imiz ve çevresindeki yeşil alana beton binalar yapılmaya çalışılıyor. Aynı zamanda pazarTürk adlı pazarımızın da oradan kaldırılacağı ve yerine gökdelenler dikileceği bildiriliyor. Tüm bunlara Bahçeşehir halkı itiraz ediyor. 22 Eylül Pazar günü saat 13. 00 'de Gölet Arenapark'ta vatandaşlarımızla toplanıp, bu planı protesto edeceğiz." Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum