Bakırköy Belediyesi'nden dev hizmet

Bakırköy Belediyesi'nden dev hizmet
Bakırköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Uzlaşma Komisyonu, vergi ziyaı cezası almış yaşlı ve hastaların evine giderek uzlaşma taleplerini gerçekleştiriyor.
Bakırköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Uzlaşma Komisyonu, Türkiye’de bir ilk çalışmayı başlatarak, vergi ziyaı cezası almış 65 yaş üstü ve sağlık nedeniyle evinden çıkamayacak Bakırköylülerin evine giderek uzlaşma taleplerini gerçekleştiriyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaşlılar ve hastalar için Bakırköy Belediyesi’nin örnek bir çalışma yürüttüğünü belirterek şu açıklamayı yaptı: “Emlak vergisi gecikmelerinden kaynaklı vergi ziyaı cezası almış yurttaşlarımız, Belediyemizin Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne gelerek uzlaşma talep edebiliyorlar. Bu yolla vergi ziyaı cezasında yasanın verdiği imkanlarda indirim yapılabiliyor. 65 yaş üstü ve sağlık nedeniyle evinden çıkamayacak Bakırköylülerin de bu imkandan yararlanabilmesi için Mali Hizmetler Müdürlüğü Uzlaşma Komisyonu ekiplerimiz evlerine giderek uzlaşma taleplerini gerçekleştiriyor.

65 yaş üstü ve sağlık nedeniyle evinden çıkamayan Bakırköylüler; 414 97 77 numaralı Belediyemiz santralinden dahili 2063 ve 2082’yi çevirerek uzlaşma taleplerini iletebilirler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.