BAKIRKÖY BELEDİYESİ SPOR KOMPLEKSİ AÇILDI

BAKIRKÖY BELEDİYESİ SPOR KOMPLEKSİ  AÇILDI
Bakırköy Belediyesi tarafından uzun süren hukuki ve idari mücadelenin ardından yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında yapılan Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi yapılan törenle hizmete açıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu açılışta yaptığı konuşmada yıkım sırasında alanla ilgili çok spekülasyon yapıldığını ifade ederek şunları söyledi: “ Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanının yıkımı sırasında pek çok tartışma yaşandı. Bir emekçi arkadaşımızı da iş kazasında kaybettik. Yıkımın ardında da 20 bin metrekarelik bu alanda; AVM, otel, rezidans, benzin istasyonu yapılacak gibi iddialar gündeme getirildi

. Oysa bizim tek derdimiz ; kamusal alandaki bu işgallere son vererek Bakırköy halkına kazandırmaktı. Nitekim yıkım alanı temizlendikten sonra gece-gündüz çalışılarak burada Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksini hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Spor Kompleksimizde; kapalı spor salonu, 2 kapalı ve 5 açık tenis kortu, basketbol-voleybol sahaları, açık fitness alanı  bulunuyor. ‘Bakırköy’de spor yapmayan kalmayacak’ iddiamızın gereği olarak yeni açılan tesisimizde aynen Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde olduğu gibi 7’den 77’ye Bakırköylülere ücretsiz spor kursları düzenleyeceğiz. Bakırköy’deki amatör spor kulüplerimizde spor kompleksimizden yararlanacak. Ayrıca komplekste;  Bakırköy’de yetişen ve ebediyete uğurladığımız 12 sanatçımızın büstü, bin kişilik oturma kapasiteli amfi tiyatro, çocuk oyun alanları ve 13 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.