Bakırköy o zirveye ev sahipliği yaptı

Bakırköy o zirveye ev sahipliği yaptı
İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu tarafından düzenlenen ‘III. Sağlık Yönetiminde İnsan Kaynakları Zirvesi’ Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ev sahipliğinde yapılan zirveye 20’yi aşkın üniversiteden bine yakın öğrenci katıldı.


Zirvede; İstanbul ve yakın çevre illerdeki üniversitelerin Sağlık Yönetimi ile ilgili bölümlerinde okuyan öğrencilerle birlik ve beraberlik çerçevesinde bir araya gelip, sağlığın yönetimi hususunda nitelikli insan kaynağını doğru biçimde kullanabilme yöntemleri paylaşıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Başkanı Hüseyin Yazıcı yaptı.


Dr. Bülent Kerimoğlu, zirvenin Bakırköy’de yapılıyor olmasından büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, sağlık yönetimi öğrencilerini, ileride hastane yöneticisi olmanın yanı sıra, Türkiye’nin sorunlarına müdahil olan, bu doğrultuda akıl yürüten, emek veren yöneticiler olmaya davet etti.

Başkan Kerimoğlu: “Sadece mesleklerinizle degil, Ülkemizin, bölgemizin, tüm insanlığın yararına faydalı çalışmalar yapmak gerektiğini hiç aklınızdan çıkarmayın. İnsan kaynağını geliştirmek, çalışanları nitelikli hale dönüştürmek hepimizin görevi.” dedi.

Öğrencilere, sektöre hizmet etmeye başlanılan ilk günden itibaren yaratıcı düşünmeyi, rekabetçi anlayışı, inovasyonu ve inovatif düşünceyi benimsemek gerektiği öğüdü veren Dr. Bülent Kerimoğlu: “Sektör rekabet edebilenlerin ayakta kaldığı güçlü bir dünya haline geldi. Bunu başarmanın yolu da araştırma ve geliştirmeyi iyi planlamaktan geçiyor. Tavsiyem şudur ki, ar-ge konusunda akademisyenlerle çalışmalar yapmayı, her alanda kendinizi geliştirmeyi hiçbir zaman bırakmayın” diyerek konuşmasını bitirdi.
Zirve sektörden akademisyen ve uzmanların ‘İnsan Kaynakları Yönetimi’, ‘Nitelikli İş Gücü’, ‘Örgütlenme’, ‘İş Analizi ve Planlama’, ‘Kariyer Geliştirme’, ‘Performans Geliştirme’ gibi konuların öğrencilerle paylaşılıp tartışıldığı sunumlarla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.