BAKIRKÖY’DE SAHAF FESTİVALİ 22 ŞUBAT’A KADAR

BAKIRKÖY’DE SAHAF FESTİVALİ 22 ŞUBAT’A KADAR
Bakırköy Belediyesi ve Beyoğlu Sahaflar Derneği tarafından düzenlenen Bakırköy 1. Sahaf Festivali, 22 Şubat’a kadar Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu’nda kitapseverlerin beğenisine açık kalacak.
Önceki gün kapılarını açan 1. Bakırköy Sahaf Günleri Festivali’ne aralarında, tarihi Beyazıt Sahaflar Çarşısı’nda kitaplarını bu aralar satma olanağı bulamayan Şair- Yazar Hüseyin Avni Dede’nin de bulunduğu 30 sahaf katılıyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da festivali ziyaret ederek, tek tek sahafların stantlarını gezdi, “Kitap oku” şeklindeki yazıyla alanda yer alan ilköğretim öğrencileriyle beraber kitap okudu.

Bakırköy 1. Sahaf Festivali’nde  bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, festivalin gerçekleşiyor olmasından duyduğu belirterek şunları söyledi: “ Beyoğlu Sahaflar Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz Sahaf Festivali de Bakırköy’ümüz için ilk oluyor. 22 Şubat’a kadar açık kalacak festivale  10.00-20.00 saatleri arasında kitapseverleri bekliyoruz. Bakırköy 1. Sahaf Festivali’nde; nadir bulunan kitap, dergi ve plaklar, eski evrak, belge ve haritalar, O0smanlıca kitap ve mecmualar, imzalı, birinci baskı kitaplar ve her bütçeye uygun ikinci el kitaplar kitapseverlerle buluşuyor. Festival sırasında;  aynı zamanda her gün edebiyat, tarih, kültür söyleşileri ve sergilere de ev sahipliği yapacağız.”

 Beyoğlu Sahaflar Derneği Başkanı Ümit Nar  da  festivalde; ayrıca  14 Şubat saat 18.00-19.30, 15-16 Şubat saat 15.30-17.00 ve 17 Şubat saat 12.30-14.00 arasında da pek çok kıymetli kitabın  satışa sunulacağı kitap mezatlarının yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.