BALIK DOPİNGİ!

BALIK DOPİNGİ!
Büyükçekmece Tepecikspor’a balık ziyafeti çeken Balıkçı Kenan hem yöneticiler, hem teknik heyet hem de futbolcuları meşalelerle karşıladı. Ekibi tam kadro halinde ağırlayarak örnek bir ev sahipliğine imza attı.

Büyükçekmece Tepecikspor kafilesinin Balıkçı Kenan’ın Yaşam Vadisi Tesisleri’ne girişi de renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Balıkçı Kenan’daki buluşma, takıma ligde hem moral hem de motivasyon amaçlı yapıldı. Balıkçı Kenan sporcuların tesislere girişinden itibaren kafileyi meşalelerle karşıladı. Tesis çalışanları ellerine aldıkları meşalelerle Balıkçı Kenan Tesislerini adeta Tepecik tribünlerine çevirdi. Atmosferden etkilenen futbolcular da Balıkçı Kenan’la birlikte meşaleleri ellerine alarak bu coşkuya ortak oldu.

ÖNCE ZİYAFET SONRA GEZİ


Balıkçı Kenan’ın Pendik maçı öncesi takıma verdiği ziyafet Yeşil Beyazlı oyuncular üzerinde adeta doping etkisi yarattı. İkramları kendi elleriyle yapan Balıkçı Kenan Pendik maçı öncesi oyuncuların moralleri yükselsin diye de onlarla şakalaşarak espri üstüne espri patlattı. Ziyafetin ardından Büyükçekmece Tepecikspor kafilesi takım halinde Balıkçı Kenan’ın Türkiye Deniz Canlıları Müzesini de gezdi. Balıkçı Kenan oyunculara tek tek müzedeki balıkları tanıtarak balık etinin sporcu sağlığına olan faydalarını da hatırlattı. Ziyafet sonrası Yeşil Beyazlıların yüzü Balıkçı Kenan’ın hem yakın ilgisi hem de esprileriyle güldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.