BALIK FESTİVALİ ON BİNLERİ AĞIRLADI

BALIK FESTİVALİ ON BİNLERİ AĞIRLADI
Küçükçekmece Belediyesi Balık Festivali’nde 15 bin kişiye balık ikram edildi. Ayrıca festivale katılan binlerce Küçükçekmeceli, ünlü Karadenizli sanatçı Resul Dindar’ın şarkılarıyla coştu.
Fevzi Çakmak Meydanı’nda gerçekleşen Balık Festivali’ne, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım ile binlerce Küçükçekmeceli vatandaş katıldı. 

“KARDEŞLİĞİMİZİ GÖSTERMEK İSTEDİK”

Festivalde vatandaşlara seslenen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı bu günlerde istedik ki balık festivaliyle birlikte olalım. Aslında balık bahane. Aslında bir araya gelmek, beraber eğlenmek istiyoruz. Ne kadar büyük bir kardeşliğimizin olduğunu görmek ve göstermek istiyoruz” dedi. Temel Karadeniz yaptığı çalışmalarla alakalı vatandaşlara kısa bir sunum da gerçekleştirdi. Küçükçekmece’deki kapalı pazar yerleri ve otoparkları, öğretmenevi, semt konakları, sosyal tesisleri anlattı. Festivale katılan Küçükçekmecelilere elleriyle balık da ikram eden Temel Karadeniz, vatandaşlardan büyük alkış aldı. 

BALIK YİYİP HORON TEPTİLER

Küçükçekmece Belediyesi tarafından 15 bin kişiye balık dağıtılan festival renkli görüntülere sahne oldu. Festivale katılan binlerce Küçükçekmeceli hem balık yedi hem de horon tepti. Küçükçekmeceli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde Karadeniz müziğinin sevilen sesi Resul Dindar sahne aldı. Resul Dindar, sempatik tavırları ve coşku dolu sahnesiyle Küçükçekmecelileri kendine hayran bıraktı. Sahnede horon oynayan Resul Dindar’ın bir ara sahneden inerek vatandaşlarla kucaklaşması ise herkesi mest etti.

Festival kapsamında ayrıca, Nahit Akdemir tulum performansıyla, Erkan Yeşilyurt ise şarkılarıyla Küçükçekmecelilere unutulmaz bir Karadeniz konseri sundu. Trabzon Halk Oyunları ekibi ise müthiş performanslarıyla adeta Karadeniz ezgilerine can verdi. Eğlenceli bir gün geçiren vatandaşlar ise, Küçükçekmece Belediyesi’ne teşekkürlerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.