Başkan Akgün’e nezaket ziyareti

Başkan Akgün’e nezaket ziyareti
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen olağanüstü kongrede CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Gökbulak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret ettiler.

Başkan Akgün, mevcut ilçe binasının CHP gibi köklü bir siyasi partiye yakışmadığını ifade ederek, en kısa zamanda yerel seçimlerde ‘Seçim Koordinasyon Merkezi’ olarak kullanılan Mimarsinan’daki binaya taşınılacağını açıkladı.

“Tarihten ders almalıyız”

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak ve ilçe yönetim kurulu üyelerini Kültürpark Barış Manço Kültür Merkezi’nde kabul eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni seçilen yönetime başarı dileklerinde bulunarak şunları söyledi: “Tarihten ders alarak geleceğe bakmak akıllı insanların yapacağı iştir. Bizlerde artık geçmişi bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde kenetlenmeliyiz. Önümüzde cumhurbaşkanı seçimi ve genel seçimler var. Ülkenin geleceğini şekillendirecek seçimler için el ele, omuz omuza vererek, çok çalışmalıyız. Artık sen ben kavgalarını bırakalım. Bugün Türkiye’nin getirildiği durum ortada. Ülkenin her zamankinden çok daha fazla birlik, beraberlik ve huzura ihtiyacı var. Türkiye’nin yeniden normalleşebilmesi için, rayından çıkan cumhuriyetin yeniden rayına oturtulabilmesi için CHP’yi iktidara taşımak zorundayız.”



 “Çalışmalarımıza başladık”

Akgün’den sonra konuşan CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak, ilçe yönetim kurulu ü-yelerinin belirlendiğini ve görev dağılımın yapıldığını belirterek; “İlk olarak 10 Ağustos’taki cumhurbaşkanlığını seçimlerini hedefledik. Bunun içinde çalışmalarımıza başladık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte planlı bir çalışma sistemi yürüteceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen ardından da 2015 genel seçimleri için çalışmalarımıza başlayacağız. Halkımızın CHP’den beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bu durum sorumluluğumuzu daha da arttırmaktadır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.