Başkan Cem Kara ile Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam!

Başkan Cem Kara ile Temiz Çevre,  Sağlıklı Yaşam!
Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Başkan Cem Kara'nın "Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam" anlayışıyla daha temiz bir Çatalca için hız kesmeden çalışıyor.

Ekipler, ilçenin her köşesine temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çöp toplama ve sokakların süpürülmesi gibi temel görevleri eksiksiz olarak yerine getiren ekipler, ibadethanelerin temizlenmesinden moloz toplamaya kadar pek çok hizmeti de vatandaşlarımıza sunuyor.

 Eşekçi Deresi'nde Temizlik Mesaisi

 Eşekçi Deresi'nde yapılan ıslah ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından yeni bir görünüme kavuşan bölgede temizlik çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte Eşekçi Deresi'nin bulunduğu bölgede oluşan yabani otlar temizlenerek, çöp toplama ve temizlik çalışmaları yapıldı.

 Konteynerlar Dezenfekte Ediliyor

 Çatalca Belediyesi daha temiz, sağlıklı ve hijyenik bir çevre oluşturmak, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp konteynerlarını ve saklama kabinlerini belirli aralıklarla yıkayarak dezenfekte ediyor.

 Çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, sıcakların yoğun olarak hissedildiği yaz aylarında da çöp toplama çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, koku oluşumunu engellemek, lavra ve sinek oluşumunun önüne geçmek için konteynerların temizliğine özen gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.