Başkan Cem Kara’dan Çocuklara Hafta Sonu Armağanı

Başkan Cem Kara’dan Çocuklara Hafta Sonu Armağanı
Çocuklar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın kendilerine armağanı olan “Rafadan Tayfa” isimli animasyon sinema filmini büyük bir beğeni ile izledi.

 Çocukları geleceğimiz olarak gören ve onlara özel, uluslararası festival, sanat, spor ve eğitim kursları açan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yıl içerisinde de çeşitli aktiviteler düzenleyerek çocuklar ve ailelerinin gönüllerince bir gün geçirmesine vesile oluyor. Çocuklar, Başkan Cem Kara’nın kendilerine armağanı olan “Rafadan Tayfa” isimli filmi, hafta sonu saat 11.00 ve 12.45 olmak üzere 2’şer seans halinde Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak izledi. Sinema etkinliğine gelen çocuklarımıza Kültür Müdürlüğü ekiplerinin topitop şekerli süprizi oldu. Filmi dağıtılan şekerlerini yiyerek izleyen çocukların yüzleri görülmeye değerdi.

 2 Gün Süren Etkinliğe Vatandaşlarımızdan Büyük İlgi

 İlk gün gösterimleri yoğun bir katılımla gerçekleşirken, filmi izleyen çocuklar hayli eğlenceli saatler geçirerek unutamayacakları bir gün yaşadı. Her iki günde de yoğun katılım nedeniyle Başkan Cem Kara'nın talimatıyla 14:30'a ek seans  gösterime açılırken, büyük salonda da "Eyvah Ayılar Büyüdü" adlı çocuk filmi, talep eden vatandaşlarımız için gösterime sunuldu.

 Aileler sinema etkinliğinden duydukları memnuniyeti dile getirirken Başkan Cem Kara'ya da teşekkürlerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.