Başkan İmamoğlu dernek yöneticileriyle buluştu

Başkan İmamoğlu dernek yöneticileriyle buluştu
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu çatısı altındaki dernek yöneticileriyle buluştu.
Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına her zaman katkı sunan ve fikirlerini destekleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu çatısı altındaki dernek yöneticileriyle buluştu. İmamoğlu, sivil hayatı destekleyen toplum kuruluşlarının ülke genelinde artması gerektiğine dikkat çekti.
İlçe içerisinde bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman sıcak temas içerisinde olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Başkanı Sezgin Gümüş’ün öncü olmasıyla konfederasyon çatısı altındaki dernek yöneticileriyle buluştu.

Beylikdüzü Marmara Mahallesi’nde bulunan ve BEYESDER (Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği)Lokali’nde düzenlenen kahvaltıda konuklarıyla bir araya gelen Başkan İmamoğlu, “Sivil hayatı destekleyen toplum kuruluşlarının arttığı bir ülke olalım. Kendi yaşam biçimini yaşatma hedefli, kendi yöresine katkı sunmadaki çalışmaları köpürtmesi gereken sivil toplum kuruluşları, farklı mesuliyetler de üstleniyorlar. “ diye konuştu.

Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği, Kent Konseyi ve Beylikdüzü Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Gıda Bankası hizmetinden de bahsetti.

“Samsun’un Simgesel Bir Tavrı Var”

Samsun ilinin birçok kültürü kapsayan bir özelliği olduğundan söz eden ve yoğun göç alan illerden biri olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Kentin simgesel bir tavrı var. Atatürk’ün Türkiye için ilk adımı attığı, önemli bir mesaj verdiği yerdir Samsun.” dedi ve “Sizlerin atacağı olgun adımların yanında olmaktan mutluluk duyarız.” diye de ekledi.
Konfederasyon Başkanı Gümüş ise, Beylikdüzü’nde ağırlanmaktan duydukları mutluluktan söz ederek, Başkan İmamoğlu’na plaket takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.