Başkan İmamoğlu şoförlerle buluştu

Başkan İmamoğlu şoförlerle buluştu
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım hizmetleriyle ilgili esnafla görüştü.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde Beylikdüzü Gürpınar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Soran ve Oda üyesi esnaflar ile bir araya geldi. Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Beylikdüzü Gürpınar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Soran ve esnafla Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşımda hizmet konusunu masaya yatırdı. Ulaşım hizmetlerini iyileştirme amacıyla gerek oda yetkilileri gerek esnafların görüşlerini dinleyen Başkan İmamoğlu, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nin Okutan İş Merkezi olduğu dönemdeki sıkıntılarını ve dönüşüm evresini paylaşarak, mekana yapılan kültürel yatırımlarla esnafın dahi koşullarının iyileştiğini belirtti.

Başkan İmamoğlu, halkın daha kaliteli bir hizmet alabilmesi adına bir komisyon oluşturabileceklerini ve hizmete bir standart getirmek istedikleri hususunda görüş birliğine vararak “Her gün binlerce vatandaşı gitmesi gereken yere ulaştırıyorsunuz. Ulaşım, çok önemli bir konu. Sizin mesleğinizi yapmadım ama yıllarca müşteriniz oldum. Bu sektörün huzuru ve güveninden sorumluyum. Sorunları çözebilmek için bugün buradayız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.