Başkan Kara ailem dediği personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kara ailem dediği personelinin yeni yılını kutladı
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, büyük belediye ailem dediği Çatalca Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yeni yıla sayılı günler kala Çatalca Belediyesi personeli ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde sabah ve öğleden sonra olmak üzere gerçekleştirilen iki toplantıyla “Büyük Belediye Ailemiz “ dediği çalışma arkadaşları ile bir araya gelen Başkan Cem Kara, 2017 yılına dair değerlendirmelerde bulunması yanı sıra gündem konularına da değinerek özverili çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti.

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum

Belediye Başkanlığını aile olarak değerlendirdiğini belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, konuşmasında görevde bulunduğu 9 yıl içerisinde belediye personelini de aile bireyleri olarak gördüğünü ifade etti. Büyük belediye ailesi olarak gece gündüz demeden halka hizmet götürdüklerinin altını çizen Başkan Cem Kara sözlerinde, “Öncelikle kamu adına hizmet yapan belediyeye katkı sunan, başkan yardımcısından daire müdürüne, temizlik hizmetleri personelinden Kültür Müdürlüğü’nde ki arkadaşlarıma kadar hepinize, ilçe halkına, ilçenin gelişmesine sunmuş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki 2018 ve sonrasında da yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar devam eder” ifadelerine yer verdi.

 Onur duyuyorum

Başkan Kara, konuşmasının devamında sabahın en erken saatlerinde belediye personelinin ilçeye hizmet ettiğini görmenin, buna şahit olmanın bir belediye başkanı olarak onur verici olduğunu sözlerine ekledi. Her sabah ve akşam belediyeye gelip giderken sokak aralarını, caddeleri, mahalleleri dolaştığını belirten Başkan Cem Kara, ”Her girdiğim mahallede ya bir camiinin temizliğini yapan temizlik personeli arkadaşlarımı veya sokak hayvanlarını beslemeye, yakalayıp aşılamaya çalışan sağlık personelimizi, ya birkaç tane çöp alan, konteyner boşaltan, temizlik araçlarını ya da park ve bahçelerde çimleri biçen, ağaç budayan belediye personeli arkadaşlarımı görüyorum. Bu gerçekten bir belediye başkanı için onur ve gurur verici bir olay” dedi. Toplantılarda taşeron işçiler konusuna da değinen Başkan Cem Kara, kadrolu işçi statüsüne geçecek olan personellere de hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Yeni yılınız kutlu olsun

Konuşmalarında tüm insanlığın barış içerisinde yaşadığı, haksızlıkların olmadığı, tüm çocukların yüzlerinin güldüğü bir hayat temennisinde bulunan Başkan Cem Kara, “Acısıyla, tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı. 2017 yılını bu hafta sonu itibariyle nihayetlendiriyoruz. Her yıl yeni bir başlangıçtır. Her yıla umutla başlıyoruz ama her yılı maalesef hüsranla, acıyla, büyük sıkıntılarla, kan ve gözyaşıyla kapatıyoruz. Ülkemizde ve maalesef çevremizde, komşularımızda ki durumda bu. Dünyanın pek çok yerinde acı var, kan var, gözyaşı var. Dünyanın tamamı belirli bir bilince ulaşmadığı müddetçe yeryüzünde bu çatışmalar, sevgisizlik ortamı hiçbir zaman bitmeyecek. Yeni yılda tüm insanlığın barış içerisinde yaşadığı, haksızlıkların olmadığı günler diliyorum. Sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize yeni yılın umut getirmesini temenni ediyorum. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Sunduğunuz katkılardan dolayı bir kez daha her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.