Başkan Karadeniz'den Çocuk Meclisi Müjdesi

Başkan Karadeniz'den Çocuk Meclisi Müjdesi
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, belediye meclisinin alacağı karar doğrultusunda çocuk meclisinin iki ayda bir toplanabileceği müjdesini verdi.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, belediye meclisinin alacağı karar doğrultusunda çocuk meclisinin iki ayda bir toplanabileceği müjdesini verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, koltuğunu temsili olarak Orhan Saral İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Besti Akdeniz'e bıraktı. Besti Akdeniz'in bayramını tebrik ederek, duygu ve düşüncelerini dinleyen Başkan Karadeniz, küçük öğrencinin Küçükçekmece ile ilgili projelerini dinledi.

MECLİSTE SÖZ SAHİBİ ÇOCUKLAR OLDU

Ardından günün anlam ve önemine binaen, ayrıca çocuk meclisi de ilk toplantısını da Küçükçekmece Belediye binasında gerçekleştirdi. Belediye binası meclis salonunda Nisan ayının ilk meclis toplantısına İkitelli Ortaokulu öğrencisi 13 yaşındaki Samet Çetinkaya başkanlık yaptı. Çocuk Meclisi toplantısına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

"ULUSAL EGEMENLİĞİ SİZLERE EMANET ETTİ"

Oturumu açan Samet Çetinkaya ile soru ve düşüncelerini Başkan Karadeniz'e ileten çocuk meclis üyeleri, Küçükçekmece'de çocuklarla ilgili yapılacak projelerde söz sahibi olmak istediklerini ifade etti.

Tüm çocukların bayramını kutlayarak, ulusal egemenliğe dikkat çeken Başkan Karadeniz, "Bugün sadece çocuk bayramı aklımıza gelmiyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğin önemine dikkat çekmek ve çocuklara emanet etmek için bugünü sizlere armağan etti. Bizler, meclis üyelerimizle her daim aynı görüşe sahip değiliz ancak kavga etmeden bir karar verebilmenin bilincindeyiz. Ulusal egemenlik Atatürk'ün bize en büyük emaneti. Hepimizin rahatı birbirimizle anlaşmaktan geçiyor" diyerek, çocuk meclisinin belediye meclisinin aldığı karar doğrultusunda iki ayda bir toplanabileceğini müjdeledi.

Toplantı sonunda Başkan Karadeniz çocuklara hediyeler sunarken, çocuk meclisi, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. -

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.