Başkan Kerimoğlu öğrencilerler bir araya geldi

Başkan Kerimoğlu öğrencilerler bir araya geldi
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, lise son sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek söyleşide bulundu.
Kerimoğlu, 12. sınıf öğrencileriyle gerçekleştirdiği söyleşide, yerel yönetici bir veli olarak eğitime ayrı bir önem ve özen verdiklerini belirterek, “Bakırköy’deki 57 devlet okulumuzun tamamına çatısından okul bahçesine, mobilyasından laboratuvarına, iç-dış cephe boyasından Atatürk köşesine, kütüphanesinden burs desteğine kadar belediyemizin maddi imkansızlıklarına rağmen katkı sağlamaktayız” dedi.


Çocukların ve gençlerin spor, eğitim, kültür-sanat  ve sosyal hayattan azami şekilde yararlanabilmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Kerimoğlu, “Bilimsel, akılcı, sorgulayan ve yarınlara hazırlanan  çocuklar yetiştirmek için belediye olarak biz de üzerimize düşeni artarak yapmaya devam ediyoruz” dedi.Kerimoğlu, öğrencilerin tıp eğitimi üzerine sorduğu soruyu da yanıtlayarak “Tıp eğitimi uzun soluklu bir eğitimdir.


Sosyal hayattan fedakarlık gerektiren bir eğitimdir. Doktor, uzman doktor olduktan sonra da eğitim devam ediyor.  Bilimsel gelişmeleri yakından takip etmeniz gerekiyor. Özellikle çok iyi bir yabancı diliniz olmalı” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.