Başkan Toprak:Avcılar için varım

Başkan Toprak:Avcılar için varım
Avcılar Belediye Başkanı Dr.Handan Toprak Benli göreve geldiği günden itibaren yoğun bir tempo sergiliyor. Yenilenen kadro ve Halkçı Yönetim anlayışı ile hizmet noktasında önce insan sloganıyla sahaya inen Dr.Handan Toprak Benli Sağlıklı bir toplum Sağlık
  YeşilkentMahallesi 3 pafta 740 sokak ve Firuzköy Mahallesi Balcı Caddesi’nde alt yapı çalışmaları ile yol asfaltlama çalışmaları yapımı sona ererken sağlık hizmetleride  “Evde Bakım Hizmetleri” gibi uygulamalarla sürekli yenileri eklenerek kapsamı genişletiliyor. Eğitim ve Sosyal hizmetler alanındada çalışmalarını hızlandıran Dr.Handan Toprak Benli Başklanlığındaki Avcılar Belediyesi adeta göz kamaştırıyor.

 

 YeşilkentMahallesi 3 pafta 740 sokak ve Firuzköy Mahallesi Balcı Caddesi’nde yapımı sona eren alt yapı çalışmaları ile yol asfaltlama çalışmalarınıyerinde inceledi.

 

HALKIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN

Yeşilkent G-740 sokakta yaşanan kanalizasyon problemine değinen ve hizmetin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunduğunu anımsatan Başkan Dr. Toprak Benli, “Halkımızın mağdur olmaması için Belediye olarak bizbu görevi üstlendik. Caddelerin alt yapısına yönelik çalışma ekiplerimiz tarafından yürütüldü. Kanalizasyon problemi giderildi. Yine Firuzköy’de Balcı Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmasıda tamamlandı ve halkımızın hizmetine sunuldu. Her iki çalışma da en kısa sürede tamamlandı.Asfaltlama çalışmaları tüm mahallelerde devam edecek. Mahallelerin en üç noktasına kadar asfalthizmeti götürüyoruz” dedi.

Bu arada, bölge halkı, mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Dr. Handan Toprak Benli ’ye yoğun ilgi göstererek, teşekkür etti.

 

 BAKIM HİZMETİ”Nİ BAŞLATTI

 “Evde Bakım Hizmeti” kapsamında, hastanın muayenesi yapılacak ve pansuman, serum takılması gibi sağlık hizmeti sunulacak…

“Bir kadın ve doktor Başkan’a” sahip olan Avcılar Belediyesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerine sürekli yenileri eklenerek kapsamı genişletiliyor.

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Eylül ayından itibaren “Evde Bakım Hizmetleri” uygulaması da başlatıldı.

Yeni uygulama hakkında bilgi veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Hergün mesai saatleri içerisinde verilecek olan hizmetimize Belediyenin  0 212 695 62 00  (dahili 213) numaralı telefonundan randevu alınarak başvurulacaktır. Evde Bakım Hizmeti programına aldığımız hastanın muayenesi, pansumanı, serum takılması gibi sağlık uygulamaları yapılabilecektir. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Belediye olarak, sağlık hizmetlerimizin kapsamını genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.



BAŞKAN’IN DOKTOR OLMASI 
BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren vatandaşlar, şunları söyledi: “Sayın Başkanımızın hem kadın hem de doktor olması biz Avcılar Halkı için çok büyük bir şans. Başkanımız halkın sağlığına verdiği önemi ve çabayı görüyoruz. Ambulans ve hasta nakil aracı aygulaması, diş ünitesinde ücretsiz muayene diş çekimi ve dolgu hizmeti şimdi de evde bakım hizmeti sunulmaya başlandı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”


 
TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

 Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Her eğitim düzeyine yönelik kurslarımız bulunmaktadır” dedi. Avcılar Belediyesi, İstanbul’da ilçe belediyeler arasında 3 boyulu  İleri derecede (Autocad ve3DStudioMax  çizim ve modelleme programı) bilgisayar kurslarını sunan tek belediye olma özelliğine sahip…

Bu kapsamda, Ambarlı DenizköşklerEk Hizmet Binası’ndabilgisayar kursu alan kursiyerler Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyaret esnasında,aldıkları ücretsiz hizmetin İstanbul’da hiçbir belediye tarafından verilmediğine vurgu yapan Autocad ve3DStudioMax  programı kursiyerleri,”Avcılar Belediyesi’nin sunduğu hizmet kapsamında, üniversite eğitimi düzeyindehatta daha ileri boyuttabilgisayar eğitimi aldık. Sayın Başkanımız Handan Toprak Benli’ye, bize sunduğu katkıdan dolayı çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 ÜNİVERSİTE MEZUNLARINA İLERİ DÜZEYDE KURS

Kursiyerler arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü’nde Uzman Elektrik Mühendisi Hüseyin Karadağ da  “Toplam 40 kişi 72 saat boyunca Autocad ve3DStudioMax  programı kursunualarak tamamladık. İstanbul’da  ilk kez Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği bu kursta, üniversite mezunlarına sunulan ileri düzeyde bir eğitim aldık. Başta Belediye başkanımız olmak üzere,hocalarımıza ve tüm personeli kutluyor, teşekkür ediyoruz” dedi.

KIŞ KURSLARI İÇİN BİLGİ

Avcılar Belediye Başkanı Dr.Handan Toprak Benli de, Avcılar Belediyesi’ne bağlı kültür merkezlerde sunulan ücretsiz kursların büyük ilgi gördüğün belirterek, “Milli Eğitim Bakanlığı ile anlaşmamız var.  Kursiyerlerime MEB onaylı sertifika verilmesi için çalışmalarımız sürüyor“diye konuştu.

Başkan Toprak Benli, Avcılar’da kış dönemi kursları ile ilgili olarak Barış Manço Kültür Merkezi’nden ve merkezin internet sayfasından bilgi alınabileceğini de sözlerine ekledi.

 “İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA”

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Üniversite Mahallesi’nde yapımı devam eden Misafirhane Binası’ndaki çalışmaları denetleyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “İşçi sağlığı ve iş güvenliğini ön planda tutuyoruz” dedi

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar Üniversite Mahallesi’nde inşaatı devam eden Misafirhane Binası incelemelerde bulundu.

12  Eylül 2014 Cuma günü,  2015 yılı sonunda tamamlanması planlanan misafirhane binasının bulunduğu alanındaki çalışmaları denetleyen Başkan Dr. Handan Toprak Benli, “Belediye olarak, çalışmaların 6331 sayılı işçi sağlığı ve iş güvenliği kapsamında yürütülmesine büyük önem veriyoruz. İnşaatın başladığı ilk günden itibaren işçilerimizin sağlığı ve güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alınması yönünde çalışmalar yürütülüyor. Bu kapsamda, çalışmaları yerinde görmek amacıyla sık sık çalışma alanına gelerek, buradaki görevlilerden bilgi alıyoruz. Yürütülen çalışmaları yerinde denetliyoruz” dedi.

Başkan Dr. Toprak Benli,  önümüzdeki yıl sonunda hizmete girecek olan 22 katlı 320 odalı Misafirhanenin öğrenci ve diğer misafirlerin hizmetine sunulacağını da kaydetti.



 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.