Bayram yardımı için buluştular

Bayram yardımı için buluştular
CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yaşayan, ekonomik durumu iyi olamayan vatandaşlarımıza bayram yardımı yapmak için bir araya gelen Çelebi ve Akgün, yapılacak yardımlar konusunu görüştü.

“Yerinde bir girişim”

Ramazan Bayramı nedeniyle ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlar için kıyafet kampanyası başlatan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi’ye destek veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu çok yerinde ve anlamlı bir kampanya.  Bizde bölgemizde ki tekstil kuruluşlarından destek alarak kampanyaya katkı sunacağız. Ramazan Bayramı’nda durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı sevindirmek bizleri de çok mutlu edecektir. Kampanyayı başlatan milletvekilimiz Sayın Süleyman Çelebi’yi bu anlamlı girişimi için kutluyorum” dedi.

Doğudakileri sevindireceğiz

Başkan Akgün’e kampanyaya verdiği destekten ötürü teşekkür eden Süleyman Çelebi ise şunları söyledi: “Türkiye’de ne yazık ki yoksulluk oranı her geçen gün tırmanıyor. Özellikle ülkemizin Doğu ve Güneydoğu’sundaki yoksulluk oranı çok daha ciddi boyutlarda. Bizde en azından Ramazan Bayramı öncesinde bir kampanya başlatarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatma kararı aldık. Bu kampanyada bizlere destek verenlere teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.