Becerisine Güvenen "ÇEVRE" İçin Yarışacak

Becerisine Güvenen "ÇEVRE" İçin Yarışacak
Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü "Çevre Konulu Resim ve Afiş Yarışması" düzenliyor.
Beylikdüzü sınırları içerisinde yer alan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilere yönelik resim ve afiş yarışması organize eden Beylikdüzü Belediyesi, yarışma konusunu da çevre olarak belirledi. Her öğrencinin yalnız bir eser ve bir kategoride katılabileceği yarışmada hava, su ve toprak kirliliği, ambalaj atıkları, geri dönüşüm, küresel ısınma, çevre koruma gibi konular işlenecek.

3 Ayrı Sınıf Kategorisi Var…

Temel amacı çocuklarda çevre bilincinin oluşumunu sağlamak ve öğrencilerin gözünden çevre sorunlarının dile getirilmesi olan yarışmaya başvuruların değerlendirilmesi 1-4. sınıflar, 5-8. sınıflar ve 9-12. sınıflar olmak üzere 3 ayrı kısımda yapılacak. Her kategori için 1. , 2. ve 3. eser seçilecek. Yarışmacıların resim ya da afişlerde oluşacak eserleri verdikleri mesaj, anlatım teknikleri, genel kompozisyon, sanatsal, kurgusal ve özgün olma açısından değerlendirilecek. Dereceye girenlere ise Tablet Bilgisayar, Fotoğraf Makinesi ve MP3 Player hediye edilecek.

Teslim Tarihi 12 Mayıs 2015…

Yeteneğine güvenen ve yarışmaya katılmak isteyen öğrenci adaylar, 12 Mayıs 2015 Salı günü saat 16.00'ya kadar Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne eserleri elden teslim edebilirler. Yarışmaya başvuru koşulları ile ilgili bilgi almak isteyenler Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Müdürlüğü'ne 0212 856 00 70 NO'lu telefondan ulaşabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.