Belediye çalışanları iftarda buluştu

Belediye çalışanları iftarda buluştu
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, belediye personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Küçükçekmece Belediyesi ailesi, birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. Küçükçekmece Nikah Sarayı'nda gerçekleşen iftara, Başkan Kemal Çebi, yüzlerce ç

İftarda Kemal Çebi'ye, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Yoğun katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Başkan Çebi, personelle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ramazan ayı bizim dinimizde çok daha hassasiyet taşıyan çok daha duygusal, yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin verildiği bir ay. İnsana komşusu açken kendi tok yatmamasını emreden bir dinin mensubu olduğumuz için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hem dinimizin hem ülkemizin kıymetini çok daha iyi bilmemiz gerektiğine inaniyorum. Bu ayda dayanışmanızı, birbirinize karşı anlayışınızı, hoşgörünüzü masa arkadaşlarınıza karşı her kime olursa olsun daha çok çoğalttığınızı biliyorum ve devamını diliyorum” dedi.

Kahramanlarımızı anıyorum

Bayram mesajı da veren Çebi, “Ramazan'ın akabinde bir bayramı da kutluyacağız. Bu bayramın ülkemize hayırlar getirmesini, daha fazla demokrasi getirmesini diliyorum. Üzüldüğümüz dönemler olsa da birlik, beraberlik, dayanışma, hoşgörü bütün engelleri aşabileceğimiz ilaçların başında gelir. Unutmayın ki ülkemizin şartları 1919'dan daha kötü değildir. O insanlar başardılar. Biz de birlikte başarabiliriz. O gün bunu başarmış Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve sevgiyle anıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.