BELEDİYE, İBB İLE ENSE TEMASINDA

BELEDİYE, İBB İLE ENSE TEMASINDA
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı sorunlarını çözümlemek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Müdürü Muhammet Şahin Başkanlığında; BEDAŞ, İGDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom yetkilileri ile toplantıda bir araya geldi.

 Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki fen işleri kapsamına giren eksiklikleri tamamlamak amacıyla ilgili kuruluşlar ile görüştü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, gerçekleştirdikleri toplantıda altyapı ve yatırım planlarını ele aldı.

 

İBB Altyapı Koordinasyon Müdürü Muhammet Şahin, İBB 2. Bölge Müdürü Ömer Alkış; Beylikdüzü İlçesinde İBB tarafından yapılacak yatırımları anlattı. İlçe hudutları dahilinde yapılan altyapı çalışmaları ile ilgili düzenlemelerden de bahsedildi.

Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Teknik Koordinatör Mehmet Çalık, Meclis Üyesi Fatih Keleş ve Fen İşleri Müdürü Süleyman Gevezoğlu, yapılacak çalışmalarda en başta iş güvenliğine ve teknik hususlara özen gösterilmesi gerekliliğinin altını çizdi. Karşılıklı fikirlerin paylaşıldığı toplantıda çözüm noktaları üretildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.