Belediye kurumsallaşıyor: Hep en önde olacağız

Belediye kurumsallaşıyor: Hep en önde olacağız
Büyükçekmece Belediyesi, hizmette en iyi aşamaya gelebilmek için kurumsallaşma çalışması başlattı.
 Bu kapsamla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hizmette kaliteyi yükseltmek için yeniliklere açık olunması gerektiğine vurguladı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün‘ün öncülüğün de belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin katıldığı ilk toplantıda stratejik planlar yapılarak uzun planlı bir çalışma yapılacağı bildirildi.

Bir adım önde

Yönetim Danışmanı Pelin Buğra’nın üstlendiği 'Kalite Teknik Yönetimi' adlı eğitimde tek tek tüm müdürlükler eğitimden geçerek hizmette kalite en üst aşamaya getirilmesi planlanıyor. Büyükçekmece Belediyesi, belediye hizmet ve yatırımlarında kurumsallaşma yönünde önemli bir adımı daha attı. Belediye bünyesinde faaliyet veren tüm birimlerle eğitimde bir araya gelen  Başkan Akgün, amaçlarının öz kaynakları yerinde kullanarak daha iyi hizmet vermek için yeni bir yapılanma gerçekleştirmek olduğunu söyledi. 



“Yeniliklere açık olmalıyız”

Başkan Akgün, belediye olarak amaçlarının her zaman kaliteli hizmet üretmek ve örnek projelerle bir adım önde olmak olduğunu belirterek şöyle konuştu: Kurumsallaşma ve yeniden yapılanma çalışmaları için önemli adımlar attık. Belediye hizmetlerini geliştirmek ve hızlandırmak ve öz kaynakları yerinde kullanmak amacıyla yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Bunun için yenilikler yaparak hizmet de bir numara olmayı hedefliyoruz. Hedefimize ulaşabilmenin yolu ise yeniliklere açık olmaktan geçiyor.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum