BELEDİYE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

BELEDİYE PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU
Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri, Yazı İşleri ve Zabıta Müdürlüğü personeli ve aileleri Belediye Başkanı Cem Kara tarafından Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenen iftar yemeğinde biraraya geldi.

İftar saati geldiğinde Kaleiçi Camii İmam Hatibi Resul Yılmaz tarafından okunan dua eşliğinde hep birlikte oruçlar açıldı. Yemeğin ardından söz alan Başkan Cem Kara “Değerli mesai arkadaşlarımla burada olmaktan mutluluk duyuyorum” diyerek sözlerine başladı.

Hepiniz bu ilçe için son derece önemlisiniz

Geleneksel hale gelen ve personel ve ailelerini buluşturan iftar davetine katılan herkese teşekkür eden Kara, sözlerine şöyle devam etti:

“Ekmeğimizi bölüştük, oruçlarımızı hep birlikte açtık. Güzel ilçemize hep birlikte hizmet ediyoruz. Her biriniz bu ilçe ve bu belediye için son derece önemlisiniz, değerlisiniz. Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.  Umudun, bereketin, huzurun, barışın, kardeşliğin, yardımlaşmanın, kaynaşmanın ve dayanışmanın daha güçlü hissedildiği bu Ramazan akşamında Çatalca Belediyesi ailesi ile birlikte olmaktan dolayı yaşadığım mutluluğu bir kez daha belirtmek istiyorum. Burda yaşanan kardeşlik ve dayanışma ruhunun ülkemize,  İslam âlemine ve dünya coğrafyasına yayılmasını diliyorum.”

Sağlık ve huzur dolu nice ramazanlarda hep birlikte olalım

Başkan Kara; “Sağlık ve huzur dolu nice Ramazanlarda ve Bayramlarda yine hep birlikte olmak dileklerimle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Çatalca Belediyesi personel ve ailelerini buluşturacak ve 3 akşam sürecek iftar programları 8 Haziran Perşembe akşamı sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.