Belediyenin yeşil atağı...

Belediyenin yeşil atağı...
Büyükçekmece Belediyesi, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmaları ile şehrin çehresini yeşile bürümeyi sürdürüyor.

Büyükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla "Yaşam Atölyesi Yaşayan Kulübü" üyelerinin destekleri ile Celalliye'deki Büyük Orman mevkiine 110 adet çam ağacı dikildi. Ağaç dikim törenine Büyükçekmece Belediyesi Park Bahçe Müdürü Çağlayan Gürsel ve Yaşam Atölyesi üyeleri katıldı.

Ağaçlandırma töreni öncesi kısa bir açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürü Çağlayan Gürsel, Büyükçekmece'nin İstanbul'un en yeşil ilçelerinden bir tanesi olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

Büyükçekmece Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla mevcut yeşil alanlarımızın sınırlarını daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Ağaç doğanın dengesidir. Bu doğrultuda yılın her mevsiminde mevsime uygun ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması yapmaktayız. Bugün olduğu gibi zaman zaman da sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ağaçlandırma çalışmaları yapıyoruz. Bugün de, Yaşam Atölyesi üyesi arkadaşlarımızla birlikte Celaliye'ye 110 adet daha çam ağacı dikeceğiz.

Yaşam Atölyesi Yaşanlar Kulübü üyeleri de, çevreye ve topluma değer katacak her çalışmaya destek verdiklerini belirterek; ağaçlandırma çalışmasında kendileri ile işbirliği yapan Büyükçekmece Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Yapılan açıklamaların ardından daha önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce, Celaliye Büyük Orman bölgesine belirlenen alana 110 adet çam ağacı dikildi.

                                               

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.