BETON YIĞINI DEĞİL MEYDAN OLSAYDI!

BETON YIĞINI DEĞİL MEYDAN OLSAYDI!
Büyükçekmeceliler yapılacak belediye binasının olduğu alanın Büyükçekmece Meydanı olarak dizayn edilip belediye binası başka bir yere inşa edilseydi bunun daha doğru olacağını savunuyorlar…

ALİ ÇEBİ YAPMIŞTI HASAN AKGÜN YIKTI!

Büyükçekmece Belediyesi’nin dönemin belediye başkanı Ali Çebi zamanında yapılan binanın yıkılmasıyla yapımına başlanan yeni binanın yapımı devam ediyor.

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün artık büyüyen ve gelişen Büyükçekmece’ye cevap veremez hale geldi diyerek belediye meclisinin de onayıyla yapılmasına karar verilen inşaat devam ede dursun. Şimdilerde inşaatın hemen önünde var olan Atirus AVM’nin üst katından yandaki fotoğrafa seyreden Büyükçekmeceliler, bir taraftan yeni binayı merak etmekte diğer taraftan da alanın şu halinin güzel manzarasının kaybolmaması gerektiğini savunuyorlar.

 

KEŞKE BU ALAN MEYDAN OLSAYDI!

Daha üzerinden 30 yıl geçmeden Çebi döneminde yapılan binanın Akgün tarafından yıkıldığını vurgulayan yurttaşlar keşke bu alanı yine beton yığını ile değil de,  Büyükçekmece’ye yakışacak bir meydan olarak dizayn edilseydi diye iç dökmekteler.

Modern şehirler beton yığını binalarıyla değil sosyal alanlarıyla ve meydanlarıyla anılıyor diyerek belediye yönetimini eleştiren yurttaşlar: ‘Gün gelecek yeni belediye başkanı da bu beton yığınını yıkacak. Kos koca belediye meclisinde hiç mi birisi akıl edip buraya meydan olması için önerge vermedi. Ne olacak bu şehirlerin hali? Her bir karış alanı beton yığınlarıyla kaplamaya çalışıyorlar.’ Diyerek HABERDAR’a dert yandılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum