Beylikdüzü Belediyesi AHBAP üyesi oldu.

Beylikdüzü Belediyesi AHBAP üyesi oldu.
Ünlü rakçı Haluk Levent Yaşam Dergisi'nin düzenlediği 'aylık buluşmalar' söyleşi konuğu oldu. Medicana Hastanesi'nde gerçekleşen söyleşi sonrası, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, Haluk Levent'in başkanı olduğu AHBAP D
 

'Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar' adlı etkinliğe katılan şarkıcı Haluk Levent, yeni projeleri ve AHBAP hakkında katılımcılar ile sohbet etti. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen etkinliğine rock müziğinin sevilen sanatçısı Haluk Levent konuk oldu. Bu tür projelere elinden geldiğince katılmaya çalıştığını belirten Haluk Levent, “Arkadaşlara söz verdik. Hazır İstanbul’dayken böyle bir durum oluştu. Bugün gelmeye karar verdik. İnsanların biraz morale ihtiyacı var. Bizler de, onlarla beraber sohbetler ediyoruz, şarkılar söylüyoruz. Güzel oluyor. Şu anda AHBAP Türkiye’nin genel başkanıyım. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Türkiye’nin yaklaşık 54 şehrinde örgütlendik. Diğer şehirlerde temsilciliklerimiz var. İnsanlar için güzel şeyler yapıyoruz. Sadece hastalarla ilgili çalışmalarımız yok. Aynı zamanda kadına şiddet, çocuk tacizi, yeşil çevre, nükleer santral gibi sorunlara el atmaya çalışıyoruz. AHBAP olarak Ankara’da, geçtiğimiz hafta Gazeteci İsmail Saymaz’ın konuk olduğu kadına şiddet konferansı düzenledik. Yakında bu tür çalışmalarımız devam edecek” dedi. Müzik çalışmaları konusunda bilgi veren Sanatçı Levent, 1 aya kadar yeni albümün çıkacağını söyledi.

Pop ve Arabesk müzik söylemezdim

Bir sanatçının başarılı olabilmesi o müziği yaşaması gerektiğini ifade eden Sanatçı Levent, ''O yaşamadıktan sonra o sanatçı başarılı olamaz. Bu sadece sanatta ya da müzikte değil, her meslekte bu durum aynı. Söylediğin şarkıları felsefe olarak yaşıyorsan zaten üstünde durur. Ben pop müzik söyleyemezdim. Arabesk müzik söyleyemezdim. Çünkü yaşam tarzım arabesk değil. Söyleyeceğin müzik seni yansıtacak. Senin yaşam biçimine uygun olacak. Rock sonuçta bir felsefedir. Sadece yırtık kotla ve uzun saçla yapılacak bir şey değildir. Bu nedenle neyi yaşıyorsan onu yapacaksın'' şeklinde konuştu.

Etkinliği organize edenlerden Durin Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Peker, ''Yaşam Tadında Aylık Buluşmaları, yaklaşık 2 yıldır Medicana International İstanbul Hastanesi ile birlikte yapıyoruz. Hasta ve hasta yakınlarına moral olsun istek. Hastanede olur mu olmaz mı? diye ilk başta karşı çıktım. Sonrasında o kadar güzel şeyler başardık ki. Müzik, sevgi ve dostluk her şeye iyi geliyor. Bugün burada Haluk Levent'i ağırlamak bizi mutlu etti. Kendisi yüce gönüllü bir insan. Bizleri kırmadı ve ekibi ile beraber burada'' diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi AHBAP üyesi oldu.

Etkinlik sonrası Haluk Levent'e sunulan plaketi taktim eden Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Ömer Şatır ise Beylikdüzü Belediyesi olarak Haluk Levent'in genel başkanı olduğu AHBAP üyesi olmak istediklerini, belediye olarak böyle duyarlı bir sivil toplum kuruluşuna ellerinden gelen desteği vermek istediklerini kaydetti....

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.