Beylikdüzü Belediyesi Hacıbektaş'ta

Beylikdüzü Belediyesi Hacıbektaş'ta
Beylikdüzü Belediyesi kalabalık bir heyet ile 54. Ulusal 28. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Tören ve Kültür Sanat Etkinliklerine katıldı.
Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Ünver öncülüğünde katılım gösterilen anma etkinliklerinde Beylikdüzü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Çevre Koruma Müdürlüğü alanın genel temizliğini üstlenirken, Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden etkinliğe katılan ekip ise bölgede bulunan başıboş köpeklerin bakım ve aşılamasını üstlendi.Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen 54. Ulusal 28. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Tören ve Kültür Sanat Etkinliklerine Beylikdüzü Belediyesi’nden de kalabalık bir heyet katıldı.


13-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen anma etkinliklerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanısıra Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Ünver ve Belediye Meclis Üyeleri katılım gösterdi. Üç gün süren etkinlikler için Beylikdüzü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Müdürlüğü’nden oluşan kalabalık bir ekip de katıldı. 

Anma programının gerçekleştiği Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesi’nde etkinliğin yapıldığı alandaki temizlik ve bakım işlerini üstlenen Beylikdüzü Belediyesi ekipleri aynı zamanda çevrede bulunan başıboş köpekleri de sağlık kontrolünden geçirdi. Ekipler tüm sokak köpeklerin bakım ve aşılarını yaptı.Protokolün etkinlik boyunca dostluk, barış, birlik ve beraberik mesajları verdiği Hacı Bektaş Veli Anma Tören ve Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 24.’sü verilen Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü’nü ise Doç. Dr. Özgür Savaşçı aldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.