Beylikdüzü Belediyesi'nden bin aileye sıcak yemek

Beylikdüzü Belediyesi'nden bin aileye sıcak yemek
Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ilçedeki ihtiyaç sahibi bin aileye sıcak yemek hizmeti verecek.
İlçenin on mahallesinde iftar vakti evlere konuk olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve belediye yönetimi ise Ramazan boyunca 750 aileyi ziyaret edip oruçlarını vatandaşlarla birlikte açarak aynı sofrada Ramazan’ın bereketini ve huzurunu paylaşacak.

On bir ayın sultanı Ramazan, Beylikdüzü’nde birlik ve beraberlik içerisinde yaşanmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayı boyunca sıcak yemek ulaştıran Beylikdüzü Belediyesi birlik ve beraberlik bilincinin daha derin hissedilmesi adına vatandaşların evlerindeki iftar sofralarına da konuk oluyor.

Ramazan başladığından bu güne, ilçenin on mahallesinde de evlere konuk olan başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, başkan danışmanları, birim müdürleri ve belediye personeli iftar vakti, Beylikdüzülü vatandaşların kapılarını çalarak oruçlarını ev halkı ile birlikte açıyor.

İhtiyaç Sahibi Ailelere 6500 Adet Çek Dağıtılacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun göreve geldiği günden bu yana Ramazan ayında sokak iftarları yerine başlattığı ihtiyaç sahibi evlere iftar yemeği ulaştırılması talimatı kapsamında Ramazan ayı boyunca 1000 ihtiyaç sahibi aileye Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sıcak yemek hizmeti verilecek, 750 aileye ise iftar ziyareti yapılacak.

Ayrıca yine Ramazan ayı boyunca, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara, toplamda 6 bin 500 adet çek dağıtımı yapılacak. Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Ramazan ayı haricinde yılın 11 ayında da ayda 200’e yakın aileye günlük iki öğün şeklinde 500’e yakın sıcak yemek de ulaştırıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.