Beylikdüzü Belediyesi'nden Öğrencilere Dopdolu Karne Hediyesi

Beylikdüzü Belediyesi'nden Öğrencilere Dopdolu Karne Hediyesi
Karnelerini alan çocuklara Beylikdüzü Belediyesi'nden keyifli bir yarıyıl tatili hediyesi geliyor. 2017-2018 eğitim- öğretim yılının ilk yarısını geride bırakan öğrenciler için "Yarıyıl Şenliği" 20 Ocak Cumartesi günü 4 farklı merkezde aynı
Çeşitli atölye çalışmalarından, sinema ve tiyatro gösterimlerine dolu dolu geçecek programlar 4 Şubat tarihinde sona erecek.

Beylikdüzü'nde yarıyıl tatili çocuklar için dopdolu bir içerikle başlıyor. Her günü ayrı bir keyifle geçecek olan "Yarıyıl Şenliği" 20 Ocak Cumartesi günü start alıyor. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını geride bırakan öğrenciler eğlenceyle yorgunluklarını atacak, yeni döneme de keyifle başlamak için motive olacaklar. Tüm çocukların özenle hazırlanan etkinliklere katılmasını istediğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kısa bir süreliğine derslere ara veren öğrencilerimize biz de hem eğitici içerikleri olan hem de eğlendirmeyi amaç edinen etkinliklerle destek oluyoruz. Yeni döneme daha da motive olarak hazırlanmalarını ve daha da başarılı olmalarını dilerim." dedi.

4 Farklı Merkezde Etkinliklere Ücretsiz Servisle Ulaşım

Marmara Mahallesi'ndeki Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Gürpınar Mahallesi'ndeki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Kavaklı Mahallesi'ndeki Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi ve Beylicium AVM'de gerçekleşecek programlar, 20 Ocak Cumartesi günü başlayıp, 4 Şubat Pazar günü sona erecek. Mahallelerde belirlenen güzergahlardan aralıklarla hareket edecek ücretsiz servislerle çocukların ulaşımı sağlanacak. Dileyenler etkinlikle ilgili detaylı gün gün program bilgisini Beylikdüzü Belediyesi sosyal medya hesapları, web sitesi veya 444-09-39 numaralı çağrı merkezi üzerinden öğrenebilirler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.