Beylikdüzü Belediyesi'nden yoksula destek

Beylikdüzü Belediyesi'nden yoksula destek
Belediye, hem yemekleri hem de gönüllü misafirleriyle ilçe halkının sofrasına konuk oluyor.
Beylikdüzü Belediyesi kardeşlik ve paylaşma ayı olan Ramazan’da, ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek gönderiyor. 500’ün üzerinde hane ve 2 binin üzerinde kişiye ulaşan iftariyelik yemekler 6 bölgede 15 personelle evlere dağıtılıyor.


Bu Ramazan’da da Beylikdüzü Belediyesi, hem yemekleri hem de gönüllü misafirleriyle ilçe halkının sofrasına konuk oluyor. Ramazan ayı öncesinde belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine her gün iftariyelik sıcak yemek gönderiliyor. İftar saatinden önce evlere ulaştırılan yemeklerle her gün yaklaşık 500 hane ve 2 bine yakın kişi orucunu açıyor.

İftariyelikler sofralara ulaşıyor

İlçenin 6 ayrı bölgesinde 15 kişilik ekiple dağıtım gerçekleştiren belediye, her gün 3 çeşit sıcak yemeği sefer taslarında hanelere ulaştırıyor. Ayrıca Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personelden oluşan gönüllü ekipler de mübarek ayda paylaşmanın tadına hep birlikte varmak için her iftarda hanelere konuk oluyor. İftariyelik yemeğin yanı sıra, Ramazan ayı başlamadan tespit edilmiş veya kendisi başvuru gerçekleştirmiş yüzlerce aileye erzak yardımı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.