Beylikdüzü Belediyesi tecrübelerini paylaşıyor

Beylikdüzü Belediyesi tecrübelerini paylaşıyor
Her alanda eğitime büyük önem veren Beylikdüzü Belediyesi, kamudaki tecrübelerini ve çalışmalarını da paylaşıyor. Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN)’ün ile birlikte yürütülen eğitimlere PERYÖN’e üye olan tek belediye olma özelliğiyle de katılan Beyli
Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN)’e üye olan tek belediye olma özelliğine sahip Beylikdüzü Belediyesi, bilgi ve tecrübelerini 9 ilde eğitimlerle paylaşıyor. PERYÖN’ün düzenlediği Kariyer Panayırı’nda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Eğitim Sorumlusu Birsen Yener Aydın da “Kamuda Kariyer” konulu eğitimlerini gerçekleştiriyor.

İş Hayatının Merak Edilenleri Anlatılıyor

 

Bu yıl 9.’su düzenlenen KariyerPanayırı’nda Sakarya, Çanakkale, Trabzon, Elazığ, Malatya, Gaziantep, Edirne, Kütahya ve Çankırı olmak üzere 9 ilde verilen eğitimlerle katılımcılar bilgilendiriliyor.  İş dünyasından yöneticileri öğrencilerle buluşturan Kariyer Panayırı’nda en çok merak edilen ilk 4 konu olan kariyerde yükselme, maaş, yan haklar, eğitim, takdir edilmek Aydın tarafından anlatılıyor.

 

Çalışma Hayatına Ön Hazırlık Önemli

 

Kariyerlerini ilgi alanlarına göre belirlemeleri gerektiğini ve belirledikleri alanlarda sık sık staj ve part time çalışma yapmaları gerektiğini de önemle belirten Aydın, iş hayatına yapılacak ön hazırlığın gelecek için katkılarını vurguladı. Yabancı dilin önemi, Beylikdüzü Belediyesi’ndeki profesyonel İK çalışmaları ve motivasyon etkinlikleri gibi konular detaylı bir şekilde anlatıldı ve öğrenciler gelecekleri hakkında bilgilendirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.