BEYLİKDÜZÜ, GÜLLERLE BEZENDİ

BEYLİKDÜZÜ, GÜLLERLE BEZENDİ
Her sene Mayıs ayı itibarı ile ilçeyi rengarenk güllerle donatan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bu yıl da şehir peyzajını güllerle süsledi.
Beylikdüzü, bahara ayrı bir güzellik ile merhaba dedi. İlçenin sokak ve caddeleri rengarenk güllerle bezendi. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentin çeşitli bulvar ve refüjlerine dikilen Meilland gülleri, Beylikdüzü’nün hem simgesi hem de barış ve sevginin ifadesi. Meilland gülleri özellikle bakım ve gelişim açısından şehir peyzajında kullanılabilecek en elverişli bitkilerden biri olması nedeniyle tercih ediliyor.

Her sene Mayıs ayından itibaren dikilen güller; Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Hürriyet Bulvarı, Eğitim Vadisi Bulvarı; Osmanlı, Çalışlar, Cumhuriyet Ali Çebi, Enver Adakan, Halaskargazi Mehmetçik, Mustafa kemal, Sultan Fatih, Kocatepe, Hasan Tahsin ve Çiftlik Caddeleri, Cevat Şakir Kabaağaç sokak, Köprülü Kavşak, Gürpınar Stad altı ve Kadir Topbaş Parkı’na renkli ve capcanlı bir görünüm kazandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.