Beylikdüzü'nde atıl pil seferberliği başladı

Beylikdüzü'nde atıl pil seferberliği başladı
Atık toplama konusunda titizlikle çalışan Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü “Okullar Arasında Atık Pil Toplama Yarışması” düzenledi.
Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencileri atık pil konusunda bilgilendirmek ve atık pillerin toplanmasına teşvik etmek amacıyla “Okullar Arasında Atık Pil Toplama Yarışması” düzenledi. 30 Nisan 2018’e kadar her 250 kg atık pil toplayan okula 1 adet tablet hediye edilecek.Atık toplama konusunda titizlikle çalışan Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü “Okullar Arasında Atık Pil Toplama Yarışması” düzenledi. Her sene yapılan yarışma 2017-2018 eğitim öğretim yılında da öğrencileri atık pil konusunda bilgilendirmek, atık pillerin toplanmasına teşvik etmek ve atık pillerin çevreye verdiği zararları azaltmak amacı ile düzenleniyor. 15 Ekim 2017 tarihinde başlayan ve 30 Nisan 2018 tarihlerinde son bulacak olan yarışmaya ilçe genelindeki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı özel ve resmi anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ve dengi okullar katılıyor.Her 250 kg atık pile 1 adet tablet hediye


Kampanya sonunda okullarda biriktirilen atık piller Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli tarafından makbuzlu olarak alınacak ve kampanya için belirlenen tarihten sonra teslim edilen piller kampanyaya dahil edilmeyecek. Her 250 kg atık pil toplayan okula 1 adet tablet hediye edilecek olan kampanyada toplanan atık piller çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilecek. Ödüller, kampanyayı takip eden Haziran ayında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün düzenleyeceği Çevre Haftası etkinliklerinde teslim edilecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.