Beylikdüzü'nde Demokrasi çoşkusu

Beylikdüzü'nde Demokrasi çoşkusu
Beylikdüzü Belediyesi’nce düzenlenen 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın bu yılki ana teması Cumhuriyet ve Demokrasi olacak.
30 Ağustos Günü görkemli bir açılış korteji ve Erol Evgin konseriyle başlayacak Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilecek başlıca etkinlikler şöyle:
İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Mario Levi, İskender Pala, Emre Kongar gibi isimlerin katılacağı Cumhuriyet ve Demokrasi temalı Çardak Altı Sohbetleri.

Dünya Barış Günü,  Sivas Kongresi'nin yıldönümü, İzmiri'n kurtuluşu vesileleriyle düzenlenecek ve  Volkan Konak, Mustafa Ceceli, Fettah Can, Gökhan Türkmen,  Hüseyin Turan gibi pek çok sanatçının katılacağı konserler ve özel anma programları.

Barış Manço Şarkıları Yarışması ve  Kurtuluş Savaşı'nın Kadın Kahramanları sergisi.

Ayrıca, Sokak Basketbolu ve Voleybolu turnuvalarının, Foto Maraton Yarışmasının düzenleneceği, çeşitli standlar ve çocuklar için özel  alanların bulunduğu Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı'nda, İstanbulluları 11 gün boyunca  hareketli ve keyifli saatler bekliyor. Beylikdüzü 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın detaylı programına  http://www.beylikduzu.bel.tr/ adresinden ulaşmak mümkün.

Herkesi  Barış ve Sevgi Buluşmaları'na katılarak Demokrasi ve Cumhuriyet'in coşkusunu paylaşmaya çağıran Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Daima özgür, daima mutlu bir Türkiye için, Cumhuriyetimize ve demokrasimize sıkıca sarılmalı ve hep daha ileri taşımanın arayışı içinde olmalıyız. Barışın ve sevginin dilinde buluşmayı başarabildiğimizde, bu ülkede hayat herkes için çok daha güzel olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.