Beylikdüzü'nde Gece Yolcuları Rüzgarı Esti

Beylikdüzü'nde Gece Yolcuları Rüzgarı Esti
Beylikdüzü'nde Gece Yolcuları rüzgarı esti Beylikdüzü'ndeki Gece Yolcuları konserine yoğun ilgi. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında Beylikdüzü'nde sahne alan Gece Yolcuları sevilen şarkılarıyla dinleyenler
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında Beylikdüzü'nde sahne alan Gece Yolcuları sevilen şarkılarıyla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 
Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda birçok etkinlik vatandaşlarla buluştu. Bu kapsamda Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı'nda başlayan Sahaf Festivali kapsamında düzenlenen söyleşinin konuğu Avedis Aydınyan oldu. Pelin Batu moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye çok sayıda vatandaş katıldı. Aydınyan, söyleşide 19'uncu yüzyıldan günümüze ciltçilik tarihi hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile alanı gezerek festival kapsamında açılan stantları inceledi. Ardından Batu'nun moderatörlüğündeki Çardak Altı Sohbetleri'nde Ömür Gedik, Aşkım Kapışmak ve Psikiyatrist Serhat Tunç kadın erkek ilişkilerini değerlendirdi. İnsan ilişkilerinin masaya yatırıldığı sohbet, dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Vatandaşlar Gece Yolcuları'na hep bir ağızdan eşlik etti

Söyleşi sonrası sahne alan Gece Yolcuları ise geçmişten bugüne hafızalarda yer etmiş şarkılarını vatandaşlar için seslendirdi. Sevilen grubun seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar da konsere yoğun ilgi gösterdi. Konseri dinlemeye gelen yüzlerce vatandaş için sevilen şarkılarını seslendiren grup, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

"Biz burada sanatı, aşkı da, tarihi de konuşuyoruz"

Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında vatandaşları birçok etkinliğin beklediğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Barış ve Sevgi Buluşmalarımızın temelinde aslında kültür ve sanat var. bu sene sahaf Festivalimizi kattık. Türkiye'nin 30'a yakın en nitelikli sahafları Beylikdüzü'nde Belki de Türkiye'nin kurulu en büyük kütüphanesi var burada şuan yüz bine yakın kitap var. Sahafı ve sahafların meraklılarını ilgilendiren birçok konunun söyleşisini yapıyoruz. Yine 4 yıldır geleneksel olarak sürdürdüğümüz Çardak Altı Sohbetlerimiz var. Biz burada sanatı, aşkı da, tarihi de konuşuyoruz. Çok nitelikli bir ortam yaşıyoruz. Farklı tarihleri kutluyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü, 4 Eylül Sivas Kongresi'nin yıl dönümü 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu bununla da yetinmiyoruz. Her akşam finalimizi yine bir önemli sanatçıyla Türk halk müziği, Türk sanat müziği, popüler müzik, rock aklınıza gelebilecek tüm alanlarda keyifli akşamlar yaşıyoruz" dedi.

"Çok güzel çok keyifli bir konser"

Gece Yolcuları'nın severek takip ettiği gruplardan biri olduğunu ifade eden ve onları Beylikdüzü'nde gördüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Gamze Koyuncular, "Çok güzel çok keyifli bir konser, Gece Yolcularını çok seviyorum zaten, severek dinliyorum. Bir dakika gibi şarkılarını severim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.